Weihnachts-shoppen

Event
December 22, 2023

Op donderdag 21 en vrijdag 22 december kan je weihnachts-shoppen in Klanderij-Twentec. Wat houd dat in? Twee speciale koopavonden die je niet wil missen!

 

Donderdag 21 december – De lichtjesparade

Op donderdag 21 december hebben we speciaal voor alle kinderen de lichtjesparade. Een bonte stoet met verlichte voertuigen en bekende tv karaktersde lopen een route in en rondom het winkelcentrum. Alle karakters zijn versierd met prachtige lichtjes. Kortom dit wil je niet missen! De route start om 17.00 uur en er is genoeg tijd om met jouw favoriete held op de foto te gaan!

 

Vrijdag 22 december – Christmas Ladies

Laat je verrassen door onze Christmas Ladies! Op vrijdag 22 december komen de Christmas Ladies tussen 17.00 en 21.00 uur bezoek brengen aanhet winkelcentrum. Deze prachtige dames delen aan iedereen winterse lekkernijen uit! En het mooiste van alles, deze lekkernijen zijn volledig gratis en worden u aangeboden door de winkeliers van Klanderij-Twentec.

Kom jij op donderdag 21 of vrijdag 22 december een bezoek brengen aan het winkelcentrum? Op beide dagen zijn we geopend tot 21.00 uur.

No items found.
Vooruitblik

Upcoming events

Magic Giftshop
Van zaterdag 2 december tot
December 23, 2023
Lees meer
Bekijk alle evenementen