AMAC

Consumentenelektronica
Openingstijden
Maandag
Gesloten
11:00 - 18:00
Dinsdag
Gesloten
09:30 - 18:00
Woensdag
Gesloten
09:30 - 18:00
Donderdag
Gesloten
09:30 - 21:00
Vrijdag
Gesloten
09:30 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
09:30 - 18:00
Zondag
Gesloten
12:00 - 17:00

AMAC | APPLE PREMIUM RESELLER

Amac is een succesvolle Apple Premium Reseller, in 2006 opgericht door Iwijn Hendriksen. Vanuit de Amac winkels in Enschede, Nijmegen en Zwolle vinden onze innovatieve IT-oplossingen hun weg naar de consument. Wij zijn de Apple specialist en leverancier van Oost-Nederland. We kunnen je alles vertellen over de nieuwste producten en je helpen met al je vragen. We bemannen onze winkel in Klanderij-Twentec met een enthousiast en deskundig team. Amac heeft ook een webshop welke naadloos aansluit op onze winkels. Het hoofdkantoor bevindt zich in Zwolle van waar uit het onderwijs en zakelijke afnemers bedient worden.

AMAC EN ZAKELIJK

Amac is de gespecialiseerde én betrokken Apple IT-consultant voor bedrijven en instellingen. De IT-oplossingen van Amac zijn én innovatief én bedrijfszeker. Op maat, blijvend up-to-date en met support. Amac realiseert een zorgeloos traject van oriëntatie tot en met beheer.

AMAC EN ONDERWIJS

Digitaal onderwijs groeit snel. Interactieve mogelijkheden maken leren en kennis delen boeiend en veelzijdig. De Apple Authorised Education Specialists van amac garanderen de juiste keuzes, probleemloze implementatie en moeiteloos dagelijks gebruik. Gebruikers voelen zich snel thuis in de digitale leeromgeving. Amac ontzorgt, van managementniveau tot klaslokaal.

Klanderij 53

Plattegrond