MediaMarkt

Consumentenelektronica
Openingstijden
Maandag
Gesloten
10:00 - 19:00
Dinsdag
Gesloten
10:00 - 19:00
Woensdag
Gesloten
10:00 - 19:00
Donderdag
Gesloten
10:00 - 21:00
Vrijdag
Gesloten
10:00 - 19:00
Zaterdag
Gesloten
10:00 - 18:00
Zondag
Gesloten
12:00 - 17:00

MediaMarkt ontwikkelt de oorspronkelijke klantbelofte van veertig jaar geleden nog steeds verder, in lijn met de wensen van de hedendaagse klanten. Voorop staat het ontzorgen van de klant door goede advisering bij de keuze van elektronische apparatuur. Maar onze service gaat verder dan de aanschaf van het juiste product.

Zo kan de klant bij de Smartbar in de winkel diverse extra services van ons verwachten. Zo zorgt onze unieke TV kalibratieservice voor de ultieme kijkervaring en besparing op het energieverbruik van de gekalibreerde televisie.

En behalve deskundig advies in de winkel over de aankoop van de juiste smartphone, is er een zeer breed aanbod aan telefoonabonnementen. Bij de Smartbar kunnen deze direct worden afgesloten en kan ook geholpen worden bij het overzetten van foto’s, telefoonnummers en andere data van de oude naar de nieuwe telefoon.


Ook bij aankoop van een laptop of tablet wordt de klant bij de Smartbar totaal ontzorgd. De software kan worden geïnstalleerd en het product kan direct gebruiksklaar mee naar huis, of worden bezorgd op het voor de klant gewenste moment. Maar ook kan bij de Smartbar direct een verzekering worden afgesloten, zodat er zorgeloos kan worden genoten van het gekochte product.

Klanderij 63

Plattegrond