backWERK

Eten & drinken
Openingstijden
Maandag
Gesloten
11:00 - 17:00
Dinsdag
Gesloten
10:00 - 17:00
Woensdag
Gesloten
10:00 - 17:00
Donderdag
Gesloten
10:00 - 17:30
Vrijdag
Gesloten
10:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
10:00 - 17:30
Zondag
Gesloten
12:00 - 17:00

Sinds 2009 vind je ons overal waar mensen druk bezig zijn, bezig met winkelen, werken of op weg zijn. Want dat is waar we goed in zijn: mensen helpen alles uit het moment te halen, alles uit je maaltijd te halen en de beste kwaliteit uit je euro te halen. Je vindt ons precies daar waar je ons zoekt. Daar waar we volop tot ons recht komen: op jouw pad!

In onze vestigingen zijn de prachtigste brood- en belegd broodproducten te vinden, de heerlijkste warme sandwiches en de mooiste sappen van uitsluitend vers fruit. Alles helemaal vers bereid in de keukens van onze winkels, tot de ingrediënten aan toe. Onze originele en verrassende recepten hebben zich inmiddels succesvol bewezen. BackWERK is in korte tijd uitgegroeid tot een uiterst succesvolle formule met meer dan 40 vestigingen.

WAAR GELOVEN WIJ IN?

We houden van gezond en lekker eten.

We geloven in eerlijke, natuurlijke producten.

We hebben niets te verbergen.

We zijn graag onder de mensen.

We helpen je graag. We denken met je mee.

We houden van eenvoud.

We zijn opgeruimd en georganiseerd.

We zien altijd kansen voor verbetering.

We groeien en zijn ambitieus.

HOE WILLEN DOEN WIJ DIT?

Wij zijn transparant in onze doelen, activiteiten en resultaten. We stellen elke dag alles in het werk om de verwachtingen van onze gasten, partners, werknemers en stakeholders te overtreffen. We zij toegewijd, we nemen verantwoordelijkheid, we gaan enthousiast nieuwe uitdagingen aan en zijn trots op onze buitengewone resultaten. We steunen elkaar en creëren een werkomgeving waarbij er respect is, en kansen zijn, voor iedereen. We streven naar een duurzaam concept met respect voor mens, dier en milieu.

Klanderij 7

Plattegrond